Herroepingsrecht/retourneren

  • Na ontvangst van je bestelling heb je een zogeheten ‘herroepingsrecht’. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
  • Het herroepingsrecht geldt voor het beoordelen van de producten (om te kijken of je ze wilt houden). Je mag de producten beoordelen/gebruiken zodat dat in een winkel ook mogelijk is. Indien daar schade door aan de producten ontstaat, komt deze waardevermindering voor jouw rekening.
  • Na je melding heb je 14 dagen de tijd om de bestelling aan ons te retourneren. De kosten van de bestelling worden inclusief verzendkosten aan jouw vergoed, maar de kosten voor het retourzenden (uitgaande van een standaard pakket zijn deze gelijk aan de verzendkosten) komen voor jouw eigen rekening. Terugbetaling vindt vervolgens plaats binnen 14 dagen na ontbinding van de koop, maar niet eerder dan dat wij de producten retour hebben ontvangen of totdat je kunt aantonen de producten te hebben verzonden.
  • Bij het retourzenden dien je altijd te vermelden dat het om een ‘retour’ gaat en je dient het in een zo origineel/oorspronkelijke mogelijke verpakking retour te sturen. Het bedrag wordt terugbetaald in met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de bestelling is betaald.
  • Retouradres: Medic-Plus, Elschot 2, 4905 AZ Oosterhout (NB)
  • Download hier het herroepingsformulier
  • Producten kunnen worden geretourneerd op basis van het herroepingsrecht. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met de afdeling support op 0162-486286
  • Retouradres: Medic-Plus, Elschot 2, 4905 AZ Oosterhout (NB)