Medic-Plus Nitril handschoenen, per 100

17,50 incl. BTW

De Medic-Plus onderzoekshandschoenen zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen.
Maximaal 10 verpakkingen per soort per bestelling!

Meer informatie17,50 incl. BTW

Uitverkocht

17,50 incl. BTW
Meer informatie17,50 incl. BTW

Uitverkocht

Artikelnummer: HANDSCHOEN100 Categorie:

Beschrijving

De Medic-Plus onderzoekshandschoenen zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen. Bovendien is deze handschoen het product bij uitstek voor kritische toepassingen zoals de omgang met bepaalde chemicaliën en cytostatica.

Medic-Plus handschoenen zijn een doorbraak ter voorkoming van allergische reacties Type I en Type IV. Het is de eerste onderzoekshandschoen die van de FDA de claim ‘low dermatitis’ heeft gekregen.

Wat zijn de voordelen van Medic-Plus handschoenen?

Deze handschoenen bieden een betrouwbare mix van goede bescherming, souplesse en comfort. Acceleratorvrij en dus hyperallergeen. De nitrile handschoen is robuust en beschermend tegelijk. Het is een soepele en zachte handschoen en voelt aan als een tweede huid. Poedervrij, dus minder kans op huidirritatie. Het zachte materiaal verhoogt het draagcomfort en zorgt voor comfortabel en veilig werken gedurende langere tijd. Ook tijdens natte handelingen.

De handschoen is makkelijk aan te trekken en is voorzien van geruwde vingertoppen, dit zorgt voor een goede grip.
Voldoet aan de normen: EN 455 en getest conform EN 374 op veel chemicaliën.
Niet-steriel en geschikt voor eenmalig gebruik. Acceleratorvrij, ‘low dermatitis’ -claim.
In een verpakking zitten 100 stuks handschoenen.
Maximaal 10 verpakkingen per soort per bestelling!